با درخشش هنرمندان گروه تئاتر سیرانگ بهشهر
نمایش «سرخ اُو» از بهشهر به بخش نهایی بیستوپنجمین جشنواره تئاتر سوره راه یافت

نمایش «سرخ اُو» از مازندران علاوه بر کسب ۶ جایزه در بخشهای مختلف، به بخش نهایی بیستوپنجمین جشنواره تئاتر سوره راه یافت
اختتامیه پنجمین جشنواره تئاتر منطقهای سوره دیشب در تالار هنر اصفهان برگزار شد و نمایش «سرخ اُو» از مازندران علاوه بر کسب 6 جایزه در بخشهای مختلف، به بخش نهایی بیستوپنجمین جشنواره تئاتر سوره راه یافت. به گزارش تئاتر مازندران، نمایش «سرخ اُو» کاری از گروه تئاتر سیرانگ بهشهر به سرپرستی اللهیار هزارجریبی و با نویسندگی و کارگردانی مهیار هزارجریبی، موفق به کسب 6 جایزه و تقدیر در بخشهای موسیقی، کارگردانی، بازیگری مرد، نمایشنامهنویسی، بازیگری زن و کارگردانی شد.
در پایان این جشنواره که با اجرای 9 نمایش از 8 استان اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، مازندران، یزد، خوزستان، قم و مرکزی از 24 تا 26 تیر برگزار شده بود، نمایشهای «ﭼﺎدری ﺑﺮای ﻧﺠﯿﻤﻪ» از هرمزگان، «ﺳﺮخ او» از مازندران، «ﻗﺼﻪ ﻇﻬﺮ ﺟﻤﻌﻪ» از یزد و نمایشهای «ﭘﯿﺮﻣﺮد، ﺑﻘﭽﻪ، دوﭼﺮﺧﻪ» و «ﺑﯽ در زﻣﺎن» از اصفهان اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻪ ﺑﯿﺴﺖ و ﭘﻨﺠﻤﯿﻦ ﺟﺸﻨﻮاره ﺳﺮاﺳﺮی ﺗﺌﺎﺗﺮ ﺳﻮره معرفی شدند.
در این جشنواره از اﺻﻐﺮ اﺳﺤﺎﻗﯽ ﮔﺮﺟﯽ با اهدای لوح سپاس و یک ربع سکه برای موسیقی «سرخ اُو» تقدیر شد. در بخش نمایشنامهنویسی جشنواره نیز نمایشنامه «سرخ اُو» به عنوان اثر برتر انتخاب و ﻟﻮح ﺳﭙﺎس ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾشناﻣﻪﻧﻮﯾﺴﯽ و ﯾﮏ ﻋﺪد ﺳﮑﻪ ﺗﻤﺎم ﺑﻬﺎر به ﻣﻬﯿﺎر ﻫﺰارﺟﺮﯾﺒﯽ اهدا شد.
در بخش بازیگری زن ﻧﯿﺮواﻧﺎ ﻫﺰارﺟﺮﯾﺒﯽ، بازیگر خردسال نمایش «سرخ اُو» ﻟﻮح ﺳﭙﺎس و ﺟﺎﯾﺰه ﻧﻘﺪی جشنواره را دریافت کرد ﻟﻮح ﺳﭙﺎس ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎزﯾﮕﺮی زن و ﯾﮏ ﻋﺪد نیمسکه ﺑﻬﺎر آزادی برای بازیگر زن برتر جشنواره نیز به ﺳﺎرا ﯾﺰداﻧﯽ اهدا شد.
ﻋﻠﯽ ﺑﯿﺎت، هنرپیشه نمایش «سرخ اُو» نیز در بخش بازیگری مرد، با دریافت لوح سپاس و یک عدد ربع سکه بهار آزادی، شایسته تقدیر شناخته شد. مهیار هزارجریبی علاوه بر نمایشنامهنویسی، در بخش کارگردانی جشنواره نیز تقدیر شد و لوح سپاس به همراه یک ربع سکه بهار آزادی را دریافت کرد.
«سرخ اُ» در روزهای پایانی بهمن سال گذشته رتبه دوم دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج که در بندرعباس برگزار شد را کسب کرد.