در حال بارگذاری ...
...

رضا غلامی، نویسنده و کارگردان تئاتر:

تماشاگران سرمایه‌های اصلی نمایش در شهرستان هستند

رضا غلامی، نویسنده و کارگردان تئاتر:

تماشاگران سرمایه‌های اصلی نمایش در شهرستان هستند

رضا غلامی، نویسنده و کارگردان نمایش «ضیافت گرگ و روباه» اصل آموزش را اولویت اصلی خود در تولیدات کودک و‌ جوان برشمرد و استقبال چشمگیر از نمایش های کودک و نوجوان در شهرستان نور را از سرمایه‌های اصلی تئاتر این شهرستان دانست.

 به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از مازندران؛ نمایش کودک «ضیافت گرگ و روبا» که قرار است در سالن پیامبر اعظم اداره ارشاد اسلامی شهرستان نور و برای ایام پیروزی انقلاب در بهمن ماه سال جاری روی صحنه برود. به همین مناسبت فرصتی دست داد تا در تمرینات این نمایش شاد و موزیکال، با رضا غلامی نویسنده و کارگردان این اثر گفت و گوی کوتاهی داشته باشیم که در ادامه می خوانید:

رضا غلامی کارگردان با تجربه شهرستان نور و عضو هییت رییسه انجمن هنرهای نمایشی استان مازندران و سرپرست گروه هنرهای نمایشی صبا سولاره نور است که سال های گذشته با نمایش هایی "روباه دم بریده ، گرگ گوش بریده و شنگول منگول حبه انگور در ژانر کودک و نوجوان در شهرهای نور ، چمستان و رویان به روی صحنه برد.

عضو هئیت رئیسه انجمن نمایش استان مازندران افزود: در این نمایشنامه سعی بر آن شده که چالش ها و معضلات روز کودکان از جمله عدم آگاهی و شناخت از پیرامون جامعه و آشنایی و مهارت کافی برای ورود به فضای جامعه را به صورت نمایش و موسیقی به والدین و‌کودکان گوشزد شود.

این فعال حوزه کودک و نوجوان ادامه داد: معتقدم اصل آموزش مبتنی بر قصه و موسیقی های شاد می بایست یکی از اولویت های اصلی در تولیدات نمایش در این حوزه باشد.

غلامی افزود: تماشاگران کودک ما، با تماشاگران سال‌های قبل بسیار فرق دارند و اکثر آنها با وجود تولیدات گسترده در تئاتر، تلویزیون، سینما و‌ همچنین فضای مجازی پیام نمایشنامه و کیفیت اجرا را قضاوت می کنند و به عنوان منتقد و صاحب نظر در نمایش های کودک و نوجوان شده اند و این موضوع تولید تئاتر در این عرصه را سخت می‌کند.

این کارگردان همچنین عنوان کرد: در درام آیینی نمایش های بومی باید نگاه ویژه ایی به سنت ها و رسومات باقی مانده از نسل هایی گذشته داشت تا با فرم و قصه خلاقانه این فضا را در زبان نمایش به صحنه برد. بر همین اساس نمایش طنز فولکور و بومی سنگسر محله با محوریت آداب و رسوم با قصه ایی زندگی یک محله که ارباب رعیتی در آن حکمفرما می باشد و سبک عروسی و جشن خرمن و نظافت در حمام قدیمی خزانه و اتفاقات دهه پنجاه در آن دیده می شود و نگاهی به زندگی امروزی را خواهد داشت و تخریب آثار قدیمی و تبدیل آن به ساختمان های اداری را نقد می‌کند.

سرپرست گروه تئاتر صبا و سولاره در پایان گفت: وجود تماشاگران فهیم و خونگرم و پرشور از سرمایه های اصلی تئاتر شهرستان نور به حساب می آیند که امید و دلگرمی را به هنرمندان تئاتر در این منطقه هدیه می دهند.