در حال بارگذاری ...
...

دبیر اولین دوره اعلام کرد

جشنواره فخرایی به صورت کشوری برگزار خواهد شد

دبیر اولین دوره اعلام کرد

جشنواره فخرایی به صورت کشوری برگزار خواهد شد

مهسا داد بود مدیر مسئول اموزشگاه تئاتر شهر قائمشهر از پایان مهلت ارسال آثار به دبیر خانه خبر داد

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از مازندران : مهسا داد بود دبیر اولین دوره جشنواره فخرایی گفت: مهلت ارسال آثار به اولین دوره جشنواره فخرایی  به پایان رسیده و تعداد 30 اثر نمایش نامه در ژانر های مختلف به دبیر خانه ارسال شده که پس از جمع بندی و طبقه بندی نمایش نامه ها و انتخاب هیات داوران جشنواره کار خود را اغاز خواهد کرد .

دبیر اولین دوره جشنواره فخرایی بود خاطر نشان کرد: اولین دوره جشنواره فخرایی طبق برنامه ریزی‌های قبلی بر این بود به صورت استانی برگزار شود که به دلیل مشارکت بالای استان هایی دیگر اولین دوره به صورت کشوری برگزار خواهد شد.

مهسا داد بود مدیر مسئول تئاتر شهر قائمشهر و دبیر اولین جشنواره نمایش نامه نویسی فخرایی عنوان داشت:دلیل وجود و برگزاری چنین جشنواره هایی شناسایی ظرفیت هایی موجود در استان‌ها  است که این فضا شرایطی را فراهم آورده تا نویسندگان در ژانر‌های متفاوت اثر‌های خود را در رقابت قرار داده تا ارزیابی شوند.

وی اظهار داشت: به زودی هیات داوران اولین دوره جشنواره کشوری فخرایی معرفی خواهند شد.